Kontaktinfo / Om oss

Välkommen att besöka oss!

Du hittar vår butik och verkstad i korsningen av Drottninggatan/Nygatan i centrala Alingsås.

Butik & Verkstad


Drottninggatan 38


441 31  ALINGSÅS
0322-63 90 11Öppettider:


Måndag

15:00 - 18.00

Tisdag - Fredag

11:00 - 18:00

Lunchstängt

14:00 - 15:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

Helgdag & Afton

Stängt

Ändringar kan förekomma vid semestrar m.m.

Vår Målsättning...

Att leverera datorer, tillbehör, tjänster och service snabbt, effektivt och med hög service/kvalitet samt på ett enkelt, trevligt och förståeligt sätt.

Om oss

PerNic Data AB är ett företag med inriktning på butiksförsäljning, konsultverksamhet samt reparationer inom datorbranschen gentemot både privatpersoner och företag. Vi utför arbeten både från vår egen verkstad som ligger i samma lokal som butiken men även arbeten på plats hos såväl företag som privatpersoner. Ingen kund är för liten!

 

Vår verkstad utför dagligen service/reparationer/rengöring på datorer med tillhörande utrustning. Vi utför även virus och spyware sanering av datorer.

Hör av Er till oss om Ni behöver hjälp med Er trasiga dator eller liknande så skall vi om Ni vill, ta fram ett kostnadsförslag på en ev. reparation eller ge Er tips o råd på vad som kan vara den bästa lösningen för just Er.

 

Vi säljer och levererar enbart originallicenser när det gäller programvaror och detta är inget vi kompromissar med!

 

Firman grundades hösten år 1994 och har numera sin grund på Drottninggatan 38 mitt i centrala Alingsås. Vi har med andra ord funnits med länge i branschen och har under åren byggt upp ett stort kontaktnät med både kunder och Sveriges ledande distributörer inom IT. Vi kan därmed ordna fram det mesta som du söker även om vi kanske inte har det på lager för dagen.

 

Välkommen att kontakta oss.

 

 

Visste du att?!

Du som privatperson numera kan få RUT-avdrag på arbetskostnaden vid IT-relaterat arbete i hemmet, fråga oss gärna för mer info.