Företaget...

PerNic Data AB är ett företag med inriktning på butiksförsäljning, konsultverksamhet samt reparationer inom databranschen gentemot både privatpersoner och företag. Vi utför arbeten både från vår egen verkstad som ligger i samma lokal som butiken men även arbeten på plats hos såväl företag som privatpersoner. Ingen kund är för liten!

Vår verkstad utför dagligen service/reparationer på datorer med tillhörande utrustning. Vi utför även virus och spyware sanering av datorer.
Hör av Er till oss om Ni behöver hjälp med Er trasiga dator eller liknande så skall vi om Ni vill, ta fram kostnadsförslag på en ev. reparation eller ge Er tips o råd på vad som kan vara den bästa lösningen för just Er.

Firman grundades hösten år 1994, och har sin grund på Drottninggatan 38 mitt i centrala Alingsås. Vi har med andra ord funnits med länge i branschen och har därmed byggt upp ett stort kontaktnät med både kunder och Sveriges ledande distributörer inom data/IT. Vi kan därmed ordna fram det mesta som du söker även om vi kanske inte har det på lager för dagen...

Alla datorer som säljs av oss är CE-godkända (inte bara komponenterna), detta i enlighet med svensk lagstiftning och när operativsystem (typ Windows) medföljer, så är detta alltid originallicens! Detta är inget vi kompromissar med!!

Välkommen att besöka oss i vår butik!


Vår Målsättning...

...är att leverera datorer, tillbehör, tjänster och service snabbt, effektivt och med hög service/kvalitet samt på ett enkelt och förståligt sätt.